Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789492939029_front_cover
1 / 1

Schaduwen (Paperback)

Yvonne Franssen | Nederlands | 218 pagina's
Kies je product:
20,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

“Aarzelend loop ik in de richting van de figuur op de grond. Ik heb de vreemde gewaarwording dat mijn lichaam en geest los van elkaar functioneren. Alsof mijn verstand vanaf een afstandje toekijkt en geen idee heeft wat mijn lijf van plan is.

Ik nader hem van achteren. Hij ziet me pas als ik me buk om het pistool op te rapen. Hij begint onsamenhangend te stamelen om hulp, maar zwijgt abrupt als ik het wapen op hem richt. Eén moment kijken we elkaar recht in de ogen. Ik zie dat hij weet wie ik ben. Zijn gezichtsuitdrukking verandert razendsnel van de oorspronkelijke opluchting in ongeloof, en daarna in doodsangst. Ik kan een glimlach niet onderdrukken. Dan haal ik de trekker over.”

In de literaire thriller 'Schaduwen' wordt Ellen Groenenboom geconfronteerd met een aantal bizarre gebeurtenissen die verband lijken te houden met een traumatische jeugdervaring die ze jarenlang verdrongen heeft. Om een uitweg te vinden uit de nachtmerrie waarin ze verzeild raakt, zal ze alsnog de geheimen uit haar verleden onder ogen moeten zien.

Over de auteur

Yvonne Franssen heeft een grote liefde voor taal. Al sinds ze kan lezen, schrijft ze korte verhalen en versjes. In 2011 verscheen haar eerste thriller 'Talio', een jaar later gevolgd door 'De genius'. In 2013 schreef ze ter gelegenheid van de Limburgse Avond van het Spannende Boek de minithriller 'Mysterie aan de Maas'.

In 2017 maakte Yvonne met de versjesbundel '#omazegt' een uitstapje buiten het thrillergenre, waarin ze echter in 2018 terugkeerde met haar thriller 'Schaduwen'. In september 2019 is haar nieuwste thriller 'Kamer 305' verschenen.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Yvonne Franssen
  • UitgeverijFuturo Uitgevers B.V.
  • ImprintFuturo Uitgevers

Reviews

Schaduwen (Paperback)
Schrijf als eerste een review!