Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Gevaarlijk verlangen (E-book)

'Gevaarlijk verlangen' van Gerda van Wageningen is een prachtig verhaal over een jonge vrouw en haar overgrootmoeder, die onverwacht veel op elkaar lijken.

Gerda van Wageningen | Nederlands | 244 pagina's
7,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Nienke van Dijk is bang. De boer voor wie haar vader werkt en bij wie ze zelf als melkmeid dient, bekijkt haar al te vaak met een wellustige blik in zijn ogen. En het blijft niet bij kijken alleen. Ten einde raad schrijft Nienke alles van zich af in een dagboek.

Jaren later krijgt haar achterkleindochter Rosalinde van Klaveren dit dagboek in handen. Tot haar verbazing duikt een nakomeling van de boer die ooit haar overgrootmoeder zo teisterde, op in haar eigen leven. En dan lijken nog meer aspecten van de geschiedenis zich te herhalen…

Gerda van Wageningen is de bekendste streek- en familieromanauteur van Nederland. Ze schrijft historische en moderne romans. In Gevaarlijk verlangen combineert ze deze twee met de souplesse van een vakvrouw. Het resultaat is een roman in de sfeer van Zilver en Het portret, twee bestsellers van Van Wageningen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Gerda van Wageningen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintZ&K

Reviews

Gevaarlijk verlangen (E-book)
Schrijf als eerste een review!