Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Narcistisch misbruik in de liefde (Paperback)

50 vragen en antwoorden

Hoe ga je om met narcistisch misbruik in de liefde? Narcisme expert Mjon van Oers geeft antwoord op de 50 meest herkenbare vragen.

Mjon van Oers | Nederlands | 176 pagina's
Kies je product:
23,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Narcistisch misbruik in de liefde, 50 vragen en antwoorden is het tweede boek van Mjon van Oers. Na haar succesvolle debuut (Voorbij het narcisme) kreeg zij nog steeds heel veel vragen. Kennis is macht, vindt Mjon. Hoe meer je over narcisme en narcistisch misbruik weet, des te beter kun je je wapenen tegen de narcist en des te beter ben je in staat om je uiteindelijk los te weken uit de giftige relatie.

De 50 vragen en antwoorden in dit boek gaan onder andere in op kenmerken van narcisme, de gedragingen van een narcist, de bijdrage van jouw eigen gedrag en wat je kunt doen om je eigen leven weer terug te krijgen. Dit boek is geschikt voor iedereen die verwikkeld is (geweest) in een narcistische relatie, maar ook voor mensen die narcisme meemaken in hun omgeving en er meer over willen begrijpen.

Het positieve effect van de informatie over narcistisch misbruik is dat deze kennis de kijk op al je relaties, inclusief die met jezelf, voorgoed zal veranderen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Mjon van Oers
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Narcistisch misbruik in de liefde (Paperback)
3.0
van de 5
Op basis van 1 review

Okay boek. Had graag wat meer achtergrond informatie gehad over erfelijkheid, opvoeding etc.

Alex op 16 mrt 2023