Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Narcistisch misbruik in de liefde (E-book)

50 vragen en antwoorden

Hoe ga je om met narcistisch misbruik in de liefde? Narcisme expert Mjon van Oers geeft antwoord op de 50 meest herkenbare vragen.

Mjon van Oers | Nederlands | 176 pagina's
Kies je product:
14,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Zit je in of kom je net uit een narcistische relatie, of ken je iemand die in zo’n relatie gevangen zit, dan is dit het boek waarop je hebt gewacht. Narcistisch misbruik in de liefde. 50 vragen en antwoorden van Mjon van Oers geeft je alle kennis die je nodig hebt. Kennis is macht, vindt Mjon, zeker in het geval van narcistisch misbruik.Hoe meer je over narcisme en narcistisch misbruik weet, des te beter kun je je wapenen tegen de narcist en des te beter ben je in staat om je uiteindelijk los te weken uit de giftige relatie.

Door het lezen van Narcistisch misbruik in de liefde zet je de eerste stappen op je weg terug naar een eigen leven en naar zelfliefde. De 50 vragen en antwoorden geven je inzicht in wat narcisme is, hoe narcisten te werk gaan, je eigen rol binnen de relatie, de gevolgen van een narcistische relatie, hoe je eruit stapt en hoe je kunt herstellen. Achterin het boek vind je als reminder een lijst met 50 redenen om een narcistische relatie te beëindigen en tests om uit te vinden of je partner een narcist is.

Dit boek is geschikt voor iedereen die verwikkeld is (geweest) in een narcistische relatie, maar ook voor mensen die narcisme meemaken in hun omgeving en er meer over willen begrijpen. Het positieve effect van de informatie over narcistisch misbruik is dat deze kennis de kijk op al je relaties, inclusief die met jezelf, voorgoed zal veranderen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Mjon van Oers
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Narcistisch misbruik in de liefde (E-book)
3.0
van de 5
Op basis van 1 review

Okay boek. Had graag wat meer achtergrond informatie gehad over erfelijkheid, opvoeding etc.

Alex op 16 mrt 2023