Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vleugels van vuur 5 - De helderste nacht (Paperback)

Tui T. Sutherland | Nederlands | 336 pagina's
Kies je product:
17,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

'De helderste nacht' is het vijfde deel van de spannende drakenserie 'Vleugels van vuur', vol onthullingen en antwoorden als het einde van de Drakenoorlog in zicht komt.

Zonnetje heeft altijd vastgehouden aan de profetie en geloofd dat zij en haar vrienden de oorlog tussen de drakenstammen kunnen beëindigen. Maar als er op duistere vleugels nieuws gebracht wordt dat haar geloof aan het wankelen brengt, is Zonnetje niet meer zo zeker van haar lotsbestemming. Is alles wat zij en haar vrienden hebben doorstaan tevergeefs geweest? Moet ze zich neerleggen bij haar lot, of is er een andere weg voor de drakenjongen om de oorlog tot een goed einde te brengen?

De wereldberoemde fantasy-serie van Tui T. Sutherland voor kinderen vanaf 9 jaar gaat verder in een spannend verhaal dat alle draken bij elkaar zal brengen voor het ultieme gevecht. In dit vervolg op 'De drakenprofetie', 'De terugkeer van de troonopvolger', 'Het verborgen rijk' en 'Het duistere geheim' is het tijd voor de drakenjongen om hun lotsbestemming onder ogen te komen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Tui T. Sutherland
  • Vertaler(s)Sofia Engelsman
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintGottmer

Reviews

De helderste nacht (Paperback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Vleugels van vuur