Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vleugels van vuur 2 - De terugkeer van de troonopvolger (Paperback)

Tui T. Sutherland | Nederlands | 304 pagina's
Kies je product:
17,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

'De terugkeer van de troonopvolger' is het tweede deel van de spannende drakenserie 'Vleugels van vuur'. De wereldberoemde fantasy-serie van Tui T. Sutherland voor kinderen vanaf 9 jaar gaat verder in een spannend verhaal over de draken die leven in de ontoegankelijke en geheimzinnige onderwaterwereld.
'Vleugels van vuur 2 - De terugkeer van de troonopvolger' speelt zich af in de mysterieuze zeeën rondom Pyrra. De verloren gewaande prinses Tsunami keert terug naar het rijk van de ZeeVleugels. Ze is dolgelukkig nu ze weer bij haar soortgenoten is. Maar niet alles aan het leven in de zee is zo perfect als het lijkt. De oorlog om Pyrra woedt genadeloos voort en iemand in het koninkrijk der ZeeVleugels heeft het op de drakenjongen uit de profetie gemunt. Kan Tsunami haar thuis en haar vrienden wel allebei beschermen?
'De terugkeer van de troonopvolger', een razend spannend avontuur in de mysterieuze diepzee, is het onmisbare vervolg op 'De drakenprofetie' in de serie 'Vleugels van vuur'. Deel 3 in de boekenreeks is verschenen in het najaar van 2022.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Tui T. Sutherland
  • Vertaler(s)Sofia Engelsman
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintGottmer

Reviews

De terugkeer van de troonopvolger (Paperback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Vleugels van vuur