Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Digitale producten

Op Boekenwereld.com verkopen we twee soorten digitale producten:

  • E-books
  • PDF Downloads

E-books worden beschikbaar gesteld als ePub (1, 2 of 3) formaat. De bestanden zijn beveiligd middels een digitale watermerk. Verspreiding van e-books is daardoor traceerbaar. Let goed op voordat je besteld of je device geschikt is voor het beschikbare ePub formaat.

E-books worden automatisch gemaild (binnen 15 minuten) naar het gebruikte e-mailadres. Controleer voor bestellen dus goed of het e-mailadres juist is.

PDF Downloads, zoals (gratis)magazines of specials worden als PDF-bestand beschikbaar gesteld. Elke computer / tablet met een PDF-reader kan deze producten lezen. De documenten zijn niet beveiligd, maar er heerst wel auteursrecht op. Deze producten vindt je in "Mijn account" onder "Mijn bestellingen".

Verspreiding (zonder toestemming) of kopiëren (uitgezonderd eigen gebruik) van onze digitale producten is niet toegestaan en dus strafbaar.

Sinds eind 2022 is het mogelijk om op een Kindle e-reader e-books te lezen die de bestandsindeling Epub hebben. Hiervoor geeft Kindle de volgende mogelijkheid om deze e-books te kunnen lezen:

  1. Log in op je Amazon account en ga naar "Send to Kindle"*
  2. Klik op "Add your files" en upload de ePub
  3. Klik op "Add to your library" en daarna op "Send"
  4. Kindle zet nu het bestand om naar een bestand dat leesbaar is op je e-reader
  5. Het boek is nu beschikbaar in je bibliotheek en klaar om te downloaden.
* De tekst is afhankelijk van je taalinstellingen. De standaardinstelling is op dit moment Engels, vandaar dat wij deze hebben overgenomen.

Er geldt op digitale producten geen recht op retour. Het retourneren van digitale producten is daarom dus niet mogelijk. Ook is het niet mogelijk om een digitale bestelling te ruilen. Bedenk voor je je digitale aankoop plaatst daarom ook goed of je het juiste product in het winkelwagentje hebt.