Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Leveringen

Bestellingen van Boekenwereld.com worden verstuurd via meerdere bezorgdiensten, PostNL, DHL of DPD. Afhankelijk van het type product en grootte wordt de vervoerder bepaald. Wanneer een pakket niet bij jou of de geadresseerde afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren of bij een ophaalpunt afgegeven (hiervoor heb je 7 dagen de tijd). Met een Track & Trace-code die je ontvangt van de vervoerder, zie je direct waar je je pakketje kunt ophalen. Bij brievenbusbestellingen (afhankelijk van gewicht en afmetingen) ontvang je geen Track & Trace-code.

Voor een uitgebreidere uitleg bekijk dan onze speciale pagina over de bezorgtijden. Wij adviseren om altijd de PostNL, DHL en DPD-app op je telefoon te installeren. Hier vind je de meest actuele status van je bestelling. Zodra een bestelling ons magazijn heeft verlaten ontvangen klanten met een afleveradres in Nederland een e-mail van PostNL, DHL of DPD met een Track & Trace-code. Met deze code kun je op de website of in de app het exacte bezorgmoment opvragen.

Boekenwereld.com maakt het mogelijk om op elk gewenst adres (Nederland of België) je bestelling af te leveren. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun je elk gewenst afleveradres invoeren. Na de afronding van je bestelling is een adres wijzigen alleen mogelijk na contact met onze klantenservice en mits de bestelling nog niet klaar staat voor verzending. In veel gevallen kunnen we echter het adres niet meer wijzigen wanneer de bestelling is doorgezet naar het centrale magazijn (CB). Daarom vragen we je altijd gebruik te maken van onze postcodechecker (NL).

Indien je adres niet klopt en niet is in te voeren via de postcodechecker adviseren we je om direct contact op te nemen met onze klantenservice. Zij staan voor je klaar om te helpen met het juist afronden van je bestelling.