Maand van de spiritualiteit

Maand van de Spiritualiteit
Beste Spirituele Boek
E-books met korting
Themaboeken

Maand van de Spiritualiteit

Van 11 januari tot en met 10 februari vindt de Maand van de Spiritualiteit 2019 plaats. Het thema is dit jaar 'Met aandacht'.

Bestel hieronder de genomineerde titels voor de prijs voor het Beste Spirituele Boek (en eerdere prijswinnaars), e-books die tijdens de Maand met korting te koop zijn en boeken die perfect aansluiten bij het thema. Stine Jensen schreef het essay voor de Maand, Eerste liefde (bij ons voor € 3,75 als e-book te bestellen).

Beste Spirituele Boek 2019

Tijdens de Maand van de Spiritualiteit (tot en met 30 januari) kon het publiek stemmen voor de publieksprijs voor het Spirituele Boek 2019. De winnaar: Voor Joseph en zijn broer van Christa Anbeek. De overige genomineerde titels waren In negen stappen naar innerlijke bloei van Lisette Thooft, Minimalisme van Joshua Fields Milburn en Ryan Nicodemus, Paradijs in de polder van Arita Baaijens, Shinrin-yoku van Annette Lavrijsen.

Eerdere winnaars Beste Spirituele Boek

In 2018 werd Steeds leuker van Jelle Hermus verkozen tot Beste Spirituele Boek. Eerdere winnaars: Rusteloosheid van Ignaas Devisch (2017), Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan? van Inez van Oord (2016), Liefdesbang van Hannah Cuppen (2015) en Ik heb de tijd van Paul Loomans (2013).

E-books met korting

Tijdens de Maand van de Spiritualiteit hebben we diverse e-books in de aanbieding. Bestel ze tot en met eind januari met 50% korting!

Thematitels

Het thema van de Maand van de Spiritualiteit 2019 is ‘Met aandacht’. Met aandacht leven, wat hebben we daar een moeite mee in deze hectische tijd waarin continu een appèl wordt gedaan op jouw aandacht. Aandacht verdient onze aandacht! Bestel de volgende boeken om je daarbij te helpen.

Items 1-15 van 37

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-15 van 37

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen